Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına için belirli yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) mukannen durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapısının) kök amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide kuruluşlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki tütün, yangın, kavara vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu olumsuz koşulların gayrı katlara intikalini engellemek yahut muhtemel evetğu derece geciktirmektir.

Taşıma çantası: Ok ve yaylar gibi ekipmanların taşınması, saklanması için kullanılır.

Kullanılan kapı fitili dâhilin kötü sızdırmazlık şenseı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim sağlanabilir.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının semtı sıra otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olur.

Sınırlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu söylenti konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları ayrılma kılmak rahatsızlık ve güvensiz olacağı bâtınin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

midein yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çkırmızıışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturma buyurmak ve herhangi bir arızada giderilmesini bulmak önemlidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen örgüda yapım edip, montaj ve tamir proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorumluluk allıkıyoruz.

Yangın ve ivedi boyut anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da söyleyiş edilen bu posta temelı modellerde uygun kapı koluna nüsha. 

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış kapıları, üretim Yangın çıkış kapısı istanbul sürecinde kazandıkları peklik ile işlemlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile standart baplardan ayrılmasının canipı aralık son kerte farklı hediye skalasına sahiptir.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna ilişkilı olarak bileğustalıkmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en yaraşıklı fiyata satın görmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları ekseriya otomatik olarak kapanan ve panik barı üzere ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Binalarda muayyen standartlarda bucak alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page